top of page

KOBIDO - Naturlig ansigtsløft

KOBIDO massage er en fantastisk mulighed for Dig, der ønsker en afslappende massage, der reducere rynker og giver et tydeligt ansigtsløft, der kan ses allerede efter 1. behandling. Denne smukke japanske lifting massage er også ideel til Dig, der lider af migræne og hovedpine, har "tunge øjne" på grund af mange timer foran computeren. Derudover er Kobido gavnligt til Dig, der lider af bruxisme, da den reducerer mange spændinger i kæbeområdet. Den skønne massage afhjælper også med at fjerne bestemte mønstre, som er skrevet på vores ansigt, f.eks.: tristhed, vrede, afsky og træthed.

KOBIDO aktiverer Qi flowet i hovedet og breder sig over hele kroppen, som du tydelig vil kunne mærke allerede når jeg starter massagen, og en dyb afspænding når massagen afsluttes.

KOBIDO er en form for massagekunst, som betyder "den ældgamle vej til skønhed". Den er en af ​​de ældste massagebehandlinger i verden som kommer fra Japan, men er stærkt baseret på traditionelt kinesisk medicin. I mange århundreder var det kun den japanske kejserfamilie, der var privilegeret til at nyde af dens fordele. Nu er den heldigvis tilgængelig for os alle. 

Massagen er opdelt i flere faser.

1. Dyb vævsmassage uden olie - reducere muskelspændinger som forårsager mimik rynker. Massagen omfatter: skuldre, nakke, ryg og ansigt.

2. Afspænding - blide bevægelser for at slappe af i nakken, skuldre, brystkassen, hovedbund og ansigt. Massagen reducere stres samt afhjælper med blodcirkulation til hovedet, hårbunden og ansigtet.

3. Afrensning - blide lange bevægelser med olien som forbedre ansigtets udseende, reducerer hævelser og hjælper med at fjerne affaldsstoffer ud af kroppen.

4. Lifting - fjerner spændinger i ansigtet og halsen, der "fryser musklerne" og deres funktioner. Den glatter rynker og strammer huden.

5. Energigivende- jeg giver ansigtsakupressur som afbalancerer kroppens naturlige energistrøm samt stimulerer indre organer. Massagen afsluttes med beroligende bevægelser.


FORESLÅET BEHANDLING AF KOBIDO MASSAGE:

- Første måned: 2 gange om ugen

- Anden måned: 1 gang om ugen

- Tredje måned: en gang hver 10. dag

- Følgende måneder: 1 eller 2 gange om måneden.


VISUELLE VIRKNING AF KOBIDO MASSAGE:

- Reducere de fine linjer og dybe rynker

- Giver mere glød i ansigtet

- Øger produktionen af kollagen samt tilføre hudcellerne ilt og elasticitet

- Løfter hængende øjenlåg, "åbne" øjet , samt give "et glimt i øjet"

- Forbedre hudfarve samt cellemetabolismen, hvor ophobede affaldsstoffer og væske blive nemmere transporteret væk fra kroppen

- Reducerer poser under øjnene

- Giver fornyet glød og vitalitet i ansigtet


SUNDHEDSMÆSSIGE VIRKNING AF KOBIDO MASSAGE:

- Afspænder ansigtsmuskler, hovedbunden, skuldre og nakken

- Virker afstressende for hele kroppen og sindet

- Ansigtsakupressur afbalancere hele kroppen og organerne

- Regulere energistømning i hele kroppen

- Lindre hovedpine

- Mindsker bruxisme

- Forbedre synet på en naturlig måde

- påvirker fordøjelsessystemet positiv


KOBIDO MASSAGE FRARÅDES HVIS:

- Akut betændelse i kroppen: feber, forkølelsessår, kvalme

- For højt blodtryk ( MEDMINDRE DU ER I MEDICINSK BEHANDLING)

- Tandudtrækning, tandkødbetændelse

- Forværring af rosacea,

- Tidligere plastikoperationer og andre invasive behandlinger inden for æstetisk medicin og avanceret kosmetologi kræver forudgående kontakt. Dette skyldes indstillingen af ​​et passende tidsinterval mellem behandlingen og massagen.

Massage omfatter: ansigt, hovedbund, skuldre, nakke og ansigtsakupressur

ca. 90 min. - 700 kr.

Klippekort med 6 klip - 3700 kr.

Klippekort med 10 klip - 6100 kr.

KØB HE

bottom of page