top of page

Lomi Lomi Nui - Tempelmassage

Alle de følelser og oplevelser vi samler i løbet af dagen, udløser en reaktion i kroppen. Når du oplever stress, vrede eller frygt begynder du at spænde musklerne. Hvorimod når du følger dig tryg, rolig og glad – slapper musklerne af. Lomi Lomi Nui vil hjælpe dig med at løsne alle de blokeringer der har sat sig, samt forbedre energistrømning i hele kroppen og indre organer. Den smukke massage hjælper med at stimulere din egen krops helbredende kræfter, som vender tilbage til en tilstand af balance og sundhed på en naturlig måde. 

Lomi Lomi Nui er en hawaiiansk tempelmassage, som førhen blev brugt til at støtte de vigtigste personligheder i lokalsamfundet, til at træffe de bedste beslutninger. I dag praktiseres Lomi Lomi massagen i mange hawaiianske familier i forskellige stilarter som er specifikke for netop den familie. Lomi betyder at ælte, stryge, Nui – enestående. Lomi Lomi Nui i en løs oversættelse betyder – "en massage med en blød potte af en afslappet kat". Hawaiianerne vidste godt, at kun en afslappet krop, er en sund krop, hvor energierne strømmer frit.

Massagen dækker hele kroppen (undtagen de intime sfærer) og udføres primært med underarmene. Jeg roterer og bevæger dine arme og ben, hvilket forbedrer bevægeligheden i leddene. Under massagen bruger jeg meget olie til de lange og blide bevægelser. Du vil opleve en dyb afslapning i hele kroppen som gør, at du tage afstand fra hverdagen og kan bedre lytte til dit indre jeg/din intuition. 

Skal du tage en vigtig beslutning, er du meget stresset eller trænger din krop til en forkælelse – er Lomi Lomi Nui den rette massage for dig. Lad dig forkæle med en harmonisk massage som forbinder en dejlig berøring, dans og sang samt påvirker de fysiske, følelsesmæssige og åndelige sfærer.

Lomi Lomi Nui helkrops oliemassage

ca. 90 min. - 700 kr. 

bottom of page